6 DAGEN DUITSLAND

Deze mooie stad is gelegen in het natuurpark Steigerwald. De stad Schlüsselfeld is onderverdeeld in 22 kleine dorpjes. Van hieruit maken wij prachtige excursies en mooie natuurtochten naar diverse mooie plaatsjes. Hotel Zum Storch Hotel Zum Storch is mooi gelegen op de Marktplatz in het centrum van de stad. De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van een volledig ingerichte badkamer, kleuren TV, telefoon en een minibar. Het hotel beschikt over een goede keuken, vriendelijke bediening en er heerst een gezellige sfeer. Programma: Zondag: Om deze reis te beginnen rijden wij naar een prima restaurant voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Hierna rijden wij richting ons hotel. Nadat wij onderweg nog een stop hebben gemaakt bij een restaurant waar u de lunch kunt gebruiken, rijden wij naar Schlüsselfeld waar u bij aankomst uw kamer krijgt toegewezen en kunt u zich gaan opfrissen in afwachting van het diner. Tijdens ons verblijf in Schlüsselfeld maken wij mooie tochten en brengen u in verschillende plaatsen en dorpen. Wij brengen u o.a. naar, Bamberg, Rothenburg ob der Tauber, Würtzburg. Teven maken wij een bootvaart over de rivier de Main, bezoeken wij een bierbrouwerij en ook brengen wij een bezoek aan Schloss Weibenstein in Pommersfelden. Ook gaan we een bezoek brengen aan het stadje Bayreuth. Hier vindt u tal van mooie straatjes, museums en kerken. Ook vindt u hier de voormalige woonhuizen van de bekende componisten Wagner en Liszt. List en Wagner waren eerst vrienden en later werd Wagner de schoonzoon van Liszt. Vrijdag: Helaas is er aan deze vakantie weer een eind gekomen. Na nog een laatste ontbijtbuffet laden wij de bagage in de touringcar en nemen wij afscheid van dit gezellige hotel. Er zal op de terugreis natuurlijk gestopt worden voor de gebruikelijke pauzes. In een gerieflijk restaurant zullen wij het afscheidsdiner gebruiken. Hierna brengen wij u terug naar de plaats waar deze reis voor is begonnen. Programma onder voorbehoud.
Bij de reissom inbegrepen Vervoer met chauffeur / reisleider Koffie met gebak op de heenreis Verblijf in hotel op basis van halfpension Afscheidsdiner Toeristenbelasting Bij de reissom is niet inbegrepen een annulerings- en of reisverzekering. De mogelijkheid is aanwezig om deze via Theo’s Busreizen af te sluiten. U dient dit bij de reservering op te geven.
Prijs: € 650,00 1 persoonskamertoeslag € 60,00 Vertrek op Zondag 28 Augustus 2022 Thuiskomst op Vrijdag 02 September 2022 Programma onder voorbehoud